Gjestestuene


Gjestestuene bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene bryllupslokale ligger på Bygdøy, nær Oslo sentrum og samtidig i landlige omgivelser. Til bryllup er det populært å leie hele huset. Da disponerer du hele fire rom; Østerdalsstua, Folkestuen, Den Blå Peisestue og Festsalen.  I tillegg har vi vakre uteområder som er i flittig bruk i sommerhalvåret. Med en Selskapsmeny fra vårt kjøkken i slike vakre omgivelser, blir festen en stor opplevelse for deg og gjestene dine!

Selskapslokalet Festsalen

Festsalen er en praktsal av det sjeldne slaget. Her arrangeres alle typer festligheter, og spesielt bryllup. Det er plass til godt over 120 gjester i Festsalen, selv om vi også har tilstelninger for langt færre gjester. Med 30 personer på Kongebord er Festsalen en fryd, også for mindre bryllupsfeiringer.

Den Blå Peisestue

Salongen Den Blå Peisestue, følger alltid Festsalen. Rommet utgjør en bekvem skanse for dem som ikke nødvendigvis vil danse hele natten igjennom. I den Blå Peisestue er det plass til rundt 45 gjester.

Selskapslokalet Østerdalsstua

Østerdalsstua er et hyggelig selskapslokale i tradisjonell norsk stil med gammel tømmerpanel på veggene og åpen peis. Tinntallerkener og et gammelt gulvur bidrar til en lun og intim atmosfære. Dette rommet er godt å ha til velkomst hvis været ute er stygt.

Selskapslokalet Folkestuen

Folkestuen fungerer ofte som skifterom for store bryllup, eller som et sted der små barn kan få litt fred en liten stund. Skal man ha levende musikk til bryllupet er Folkestuen også fin å ha for band som kan ha sin base her. Gjestestuene bryllupslokaler er lokalisert nær stavkirken på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. Stavkirken kan leies til vigsel hvis man har bryllupet sitt på Gjestestuene. Gjestestuene selskapslokaler har besøksadresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo. Besøk Gjestestuene selskapslokalers hjemmeside for mer informasjon. Booking av selskapslokalene på Gjestestuene må skje via hjemmesiden eller via epost gjestestuene@norskfolkemuseum.no

  • Bordene dekkes til bryllupsfest

  • Grønne omgivelser for brudepar og gjester

  • Den Blå Peisestue, Gjestestuene selskapslokaler

  • Gjestestuene selskapslokaler brukes til bryllup hver lørdag hele sommeren

  • Stavkirken på Norsk Folkemuseum

  • Festsalen på Gjestestuene,

  • Sæterhytten passer for små bryllup med maks 30 gjester