Tre-retters julemeny

Meny 1

Kremet skogsoppsuppe, stekt skogsopp, urteolje og surdeigsbrød

Ovnsbakt torsk og pinnekjøtt med hjemmelaget rødkål. Stekt sopp og mandelpotetpuré
beurre roge

Multekrem, multesaus og havreflan

Kr. 595,-

Meny 2

Butterdeigsterte med kremet klippfisk og sprøtt bacon. Hvitvinsaus og gressløk

Appelsin- og soyaglassert svineribbe. Friske grønnsaker og eggenudler. Appelsin- og soyasjy

Pasjonsfrukt bavaroise, kokosis og kokosmakron

Kr. 575,-

Meny 3

Blinis med løyrom, løk og creme fraiche

Rosastekt andebryst, andeconfit og rødvinssaus. Smørdampet spisskål og løkterte. Fondantpotet

Riskrem med appelsin og brente mandler. Kirsebærsaus og grelot

Kr. 580,-

Meny 4

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

Rosastekt hjortelår med rømmesaus og rørte tyttebær. Smørdampede rotgrønnsaker, kantareller og stekte mandelpoteter

Vanilje crème brûlée, syltede kirsebær og ingefæris. Peppersnipp

Kr. 625,-

 

Alle priser er inkl. mva