Sommerfest i telt på Bogstad Gård til event

Sommerfest – event på vakre Bogstad Gård

Sommerfest – event. I juni og august kan du booke sommerfest eller ditt eget event i hagen på vakre Bogstad Gård. Med utsikt over Bogstadvannet og i umiddelbar nærhet til herskapshuset Bogstad, tilbyr vi sommerfester i telt for opp til 110 personer sittende eller 170 til mingel med ståbord. Dette er et top tilbud for sommerfest og event i det grønne. Vårt moderne sommertelt fra O B Wiik har glassvegg mot Bogstadvannet og flotte fasiliter enten du skal arrangere grillkveld, en stående mingling med kanapeer og tapas, eller vil arrangere konsert eller annen form for event for gjestene dine.

Kaldt og sprudlende drikke i ulike valører og liflig duft av sommergrill fra TG Selskapsmat kan nytes mens dere beundrer utsikten over Bogstadvannet eller rusler i den fantastiske engelske parken.  Maten servers av kjøkkenets profesjonelle servitører som sørger for at alle har det bra og har nok å spise og drikke gjennom sommerkvelden.

Opplevelser til sommerfesten eller ditt event

Det er også mulig til å besøke herskapshuset på en guidet omvisning for den som ønsker det. Bogstad Gård har en lang og spennende historie og var hjemmet til Peder Anker på begynnelsen av 1800-tallet. Huset har stor kunstnerisk og historisk relevans.  Blant annet i forbindelse møtene og forhandlingene som gikk forut for dannelsen av den norske grunnloven den gang Norge forsøkte å frigjøre seg fra Sverige i 1814.  Kontakt Bogstad Gård direkte på eposten under, så arrangerer de gjerne omvisninger til tidspunkter som passer for dere.
På Bogstad finnes også en hyggelig besøksgård med ulike husdyr. Hvis du har tid kan du hilse på geitebukken Blåmann. Han er en staselig og sosial fyr med langt skjegg og godt humør!

Teltleie, sommerbuffet og rikelig drikke fra 950 kr per person.
Bestilling og forespørsler til tgsmat@tgsmat.no eller på telefon 23 24 25 90
Bestilling av omvisning på Bogstad Gård til epost bogstad@bogstad.no 

 

Velkommen til sommerfest i telt ved Bogstad Gård!

Her kan du også se en kort YouTube snutt fra området rundt Bogstad Gård