Julemenyer


Her tilbys kjøkkenets populære tre-retters julemenyer som passer perfekt for julebordstiden i november og desember. Du finner helt sikkert noe du vil like, og kanskje noen gamle kjenninger med en spennende og smakfull ny vri.

Meny 1

Kremet skogsoppsuppe
Stekt skogsopp, urteolje og surdeigsbrød

Ovnsbakt torsk og pinnekjøtt med hjemmelaget rødkål
Stekt sopp og mandelpotetpuré, beurre roge

Multekrem 
Multesaus og havreflan

Kr 595,-

Meny 2

Butterdeigsterte med kremet klippfisk og sprøtt bacon
Hvitvinsaus og gressløk

Appelsin- og soyaglassert svineribbe
Friske grønnsaker og eggenudler. Appelsin- og soyasjy

Pasjonsfrukt bavaroise
Kokosis og kokosmakron

Kr 575,-

Meny 3

Blinis med løyrom
Løk og creme fraiche

Rosastekt andebryst, andeconfit og rødvinssaus 
Smørdampet spisskål og løkterte, fondantpotet

Riskrem med appelsin og brente mandler
Kirsebærsaus og grelot

Kr 625,-

Meny 4

Rakfisk
Med tradisjonelt tilbehør

Rosastekt hjortelår med rømmesaus og rørte tyttebær
Smørdampede rotgrønnsaker, kantareller og stekte mandelpoteter

Vanilje crème brûlée
Syltede kirsebær og ingefæris. Peppersnipp

Kr 625,-

Alle priser er inkl. mva

Har du eller gjestene dine noen allergier? Se informasjon om allergener her. 
Det er viktig at du gir beskjed om allergier når du bestiller.


Julemenyer fra TG SelskapsmatJulemenyer fra TG SelskapsmatJulebord på Gjestestuene