Julemenyer


Her tilbys kjøkkenets populære tre-retters julemenyer som passer perfekt for julebordstiden i november og desember. Du finner helt sikkert noe du vil like, og kanskje noen gamle kjenninger med en spennende og smakfull ny vri.

Meny 1

Kremet skogsoppsuppe,
stekt skogsopp, urteolje og surdeigsbrød

Ovnsbakt torsk og pinnekjøtt
med hjemmelaget rødkål. Stekt sopp og mandelpotetpuré
beurre roge

Multekrem
multesaus og havreflan

Kr 595,-

Meny 2

Sukkersaltet varmrøkt ørretfilet
Blomkålkrem, urtesalat og beurre noisette

Appelsin- og soyaglassert svineribbe
Friske grønnsaker og eggenudler. Appelsin- og soyasjy

Pasjonsfrukt bavaroise
kokosis og kokosmakron

Kr 585,-

Meny 3

Blinis med røkt hellefisk og løyrom
løk og creme fraiche

Rosastekt andebryst og rødvinssaus
Smørdampet spisskål og løkterte, fondantpotet

Riskrem med appelsin og brente mandler
Kirsebærsaus og mandelflan

Kr  625,-

Meny 4

Rakfisk
med tradisjonelt tilbehør

Rosastekt hjortelår med rømmesaus og rørte tyttebær
Smørdampede rotgrønnsaker, kantareller og stekte mandelpoteter

Pavlova
vaniljekrem, syltede kirsebær og ingefæris. Peppersnipp

Kr. 625,-

Alle priser er inkludert mva

Har du eller gjestene dine noen allergier? Se informasjon om allergener her. 
Det er viktig at du gir beskjed om allergier når du bestiller.


Julemenyer fra TG SelskapsmatJulemenyer fra TG SelskapsmatJulebord på Gjestestuene