Selskapslokale i Oslo

Selskapslokaler

TG Selskapsmat samarbeider nært med fire unike selskapslokaler i Oslo. Alle er del av stiftelsen Norsk Folkemuseum.

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum, Sæterhytten på Bygdø Kongsgård, Bogstad Gård og Norsk Maritimt Museum er alle viktige historiske bygninger med fantastiske selskapslokaler i Oslo. Tre av dem ligger  på Bygdøy og en ved inngangen til Sørkedalen. Selskapslokalene er alle del av fredede kulturmiljøer og representerer det ypperste innen arkitektur, kvalitet og utsmykning i Norge.

TG Selskapsmat har i samarbeid med sine utleiepartnere som mål å tilby små og store grupper det aller beste innen lokaler, matopplevelser og service.

For å gjøre bestilling av mat og drikke i våre lokaler så enkel som mulig har vi laget en del gode pakkeløsninger som er veldig populære. Du kan lese mer om disse på sidene om pakkeløsninger, for eksempel våre flotte tre-retters meny med vin til som er priset her i Festpakker.

Vil du bestille selskapslokaler hos våre samarbeidpartnere, må du ta kontakt for å reservere ønsket lokale. Når du har reservert lokale, må du ta kontakt med TG Selskapsmat for å avklare servering, mat og drikke. Kontaktinformasjon finnes på sidene under. Det er viktig å være ute i god tid med bestilling av selskapslokaler, særlig til anledninger som konfirmasjon, bryllup og julebord.  Be gjerne om et møte hos oss i TG Selskapsmat, hvis arrangementet ditt er stort og med mange detaljer. Vi har lang erfaring i å sette sammen kjøreplaner som fungerer godt når en viktig feiring står for døren.

Klikk på linkene under for å sende epost

Selskapslokaler i Oslo - Festsalen, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Lokaler til leie Oslo Bogstad Gård

Klikk på bildene over for å gå til selskapslokalenes hjemmesider.