Selskapslokale i Oslo

Selskapslokaler

Selskapslokaler i Oslo – TG Selskapsmat samarbeider i dag nært med fire unike selskapslokaler i Oslo. Alle er en del av stiftelsen Norsk Folkemuseum.

Gjestestuene, Sæterhytten, Bogstad Gård og Norsk Maritimt Museum er alle viktige historiske bygninger med fantastiske selskapslokaler i Oslo. Tre av dem ligger  på Bygdøy og en ved inngangen til Sørkedalen. Selskapslokalene er alle del av fredede kulturmiljøer og representerer det ypperste innen arkitektur, kvalitet og utsmykning i Norge.

TG Selskapsmat har i samarbeid med sine utleiepartnere som mål å tilby små og store grupper det aller beste innen lokaler, matopplevelser og service.

For å gjøre bestilling av mat og drikke i våre lokaler så enkel som mulig har vi laget endel gode pakkeløsninger som er veldig populære. Du kan lese mer om disse på sidene om pakkeløsninger, for eksempel våre flotte tre-retters Festpakker

Vil du bestille selskapslokaler hos noen av våre samarbeidpartnere, må du kontakte dem direkte. Bestill lokaler separat fra bestilling av mat og drikke gjennom vårt kjøkken. Kontaktinformasjon finnes på sidene under. Det er viktig å være ute i god tid med bestilling av selskapslokaler, særlig til anledninger som konfirmasjon, bryllup og julebord. Det er vanlig å avtale mat og drikke i månedene før arrangementet finner sted. Be gjerne om et møte hos oss i TG Selskapsmat, hvis arrangementet ditt er stort og med mange detaljer. Vi har lang erfaring i å sette sammen kjøreplaner som fungerer godt når en viktig feiring står for døren.

Klikk på linkene under for å lese mer om de ulike selskapslokalene vi samarbeider med og for nærmere bookinginformasjon.

GjestestueneBogstad GårdSæterhytten – Norsk Maritimt Museum
Selskapslokaler i Oslo - Festsalen, Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Lokaler til leie Oslo Bogstad Gård
Lokaler til leie Oslo. Sæterhytten