Gjestestuene


Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene selskapslokale ligger på Bygdøy, nær Oslo sentrum og samtidig i landlige omgivelser. Vi i TG Selskapsmat har vårt kjøkken på Gjestestuene, og samarbeider med Norsk Folkemuseum om alle arrangementer i disse flotte selskapslokalene.

Til bryllup og fest er det populært å leie hele huset. Da disponeres fire rom; Østerdalsstua og Folkestuen, Den Blå Peisestue og Festsalen.  I tillegg er det vakre uteområder som er i flittig bruk i sommerhalvåret. Med en Selskapsmeny fra vårt kjøkken i slike vakre omgivelser, blir festen en stor opplevelse for deg og gjestene dine!

Selskapslokalet Festsalen

Festsalen er en praktsal av det sjeldne slaget. Her arrangeres alle typer festligheter, året rundt. Det er plass til godt over 120 gjester i Festsalen, selv om vi også har tilstelninger for langt færre gjester. Med 30 personer på Kongebord er Festsalen en fryd, også for mindre feiringer.

Den Blå Peisestue

Salongen Den Blå Peisestue, følger alltid Festsalen. Rommet utgjør en bekvem skanse for dem som ikke nødvendigvis vil danse hele natten igjennom. I den Blå Peisestue er det plass til rundt 45 gjester.

Selskapslokalet Østerdalsstua

Østerdalsstua er et hyggelig selskapslokale i tradisjonell stil med gammel tømmerpanel på veggene og åpen peis. Tinntallerkener og et gammelt gulvur bidrar til en lun og intim atmosfære. Dette rommet er godt å ha til velkomst hvis været ute er dårlig.

Selskapslokalet Folkestuen

Folkestuen brukes mye til konfirmasjonsfeirng og barendåp. Rommet passer også godt til julebord og møterom for grupper på mellom 15 og 30 personer. Til bryllup brukes rommet ofte til skifting og som et sted der små barn kan hvile når de trenger en lur.

Gjestestuene selskapslokaler ligger nær stavkirken på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. Stavkirken kan leies til vigsel hvis man har bryllupet sitt på Gjestestuene. Gjestestuene selskapslokaler har besøksadresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo.

Gå til  Gjestestuene selskapslokalers hjemmeside
Booking av selskapslokalene på Gjestestuene må skje via tlf 488 91 603 eller til post@gjestestuer.no 


  • Bordene dekkes til bryllupsfest  • Grønne omgivelser for brudepar og gjester  • Den Blå Peisestue, Gjestestuene selskapslokaler  • Gjestestuene selskapslokaler brukes til bryllup hver lørdag hele sommeren  • Stavkirken på Norsk Folkemuseum  • Festsalen på Gjestestuene,  • Sæterhytten passer for små bryllup med maks 30 gjester