Buffet meny

Alt. 1:
Roastbiff med rødløk, hjemmelaget remulade og potetsalat
Tre sorter spekemat med rømme og flatbrød
Urtemarinert kalkunbryst med waldorfsalat
Varmrøkt ørretfilet med petit pois krem
Røkelaks og eggerøre
Fisk- og skalldyrterinne med urtekremdressing
Frisk bladsalat med friske urter
Hjemmelaget foccacia, landbrød og smør
Kr 395,- (min. 20 personer) Pris per kuvert.

Alt. 2:
Marinert oksemørbrad med grillede grønnsaker
Parma- og serranoskinke med friske asparges
Fisk- og skalldyrterinne med urtekremdressing
Ovnsbakt landkyllingbryst med tomat og basilikumsalat
Gravet laks med stuede poteter og sennepssaus
Skalldyrsalat med soltørkede tomater og lime
Frisk bladsalat med friske urter
Varmrøkt ørretfilet med petit pois krem
Hjemmelaget foccacia, landbrød. Aioli og pesto
Kr 485,- (min. 20 personer) Pris per kuvert

Varmretter til buffet:
Kyllingfilet i paprikakremsaus
Biff i rødvinsaus med småløk og sopp
Fransk lammegryte med tomater, timian og squash
Coq au vin
Fiskegryte med grønnsaker og skalldyr
Per rett kr 125,-

Dessert til buffet:
Frisk fruktsalat med vaniljerømme
Hjemmelaget karamellpudding, karamellsaus og krem
Konfektkake med friske frukter, bær og bringebærcoulis
Ostekake med jordbærsaus
Tre sorter franske og italienske oster
Pasjonsfruktkake med gelé og jordbær
Ovnsbakte fiken med karamellkrem

  • 1 dessert kr 75,-
  • 2 desserter kr 125,-

Alle priser er inkl. mva.

Har du noen allergier? Se informasjon om allergener her.

Buffet menu

Alt 1:
Roast beef with red onion, homemade remulade and potato salad
Three varieties of cured meet with sour cream and flatbread
Herb marinated turkey breast with waldorf salad
Smoked trout fillet with petit pois cream
Smoked salmon and scrambled eggs
Fish and shellfish terrine with creamy herb dressing
Fresh lettuce with herbs
Homemade foccacia, country bread and butter
NOK 395,- (minimum 20 persons) Price per person

Alt 2:
Marinated beef tenderloin with grilled vegetables

Parma and serrano ham with fresh asparagus
Fish and shellfish terrine with herbal cream dressing
Ovenbaked country chicken breast with tomato and basil salad

Gravad lax with stewed potatoes and mustard sauce
Seafood salad with sun-dried tomatoes and lime
Fresh lettuce with herbs
Smoked trout fillet with petit pois cream
Homemade foccacia, country bread.
Aioli and pesto
NOK 485, – (min. 20 persons) Price per person

Hot dishes for the buffet:
Chicken fillet in paprika cream sauce
Beef in red wine sauce with onions and mushrooms
French lamb stew with tomatoes, thyme and squash
Coq au vin
Fish stew with vegetables and shellfish
Per dish NOK 125, – per person

Desserts:
Fresh fruit salad with vanilla cream
Homemade caramel pudding, caramel sauce and cream
Confectionery cake with fresh fruits, berries and raspberry coulis
Cheesecake with strawberry sauce
Three varieties of French and Italian cheeses
Passion fruit cake with jelly and strawberries
Oven baked fig with caramel cream

  • 1 dessert NOK 75, –
  • 2 desserts NOK 125, –

All prices are inclusive of VAT

Do you have allergies? See information here.