Tre-retters julemenyer

Tre-retters julemeny

Alle priser er inkludert mva.

Her ser du våre tre-retters julemenyer. Disse menyene serveres i november og desember. Du kan kombinere rettene fra de ulike menyene etter eget ønske. Menyene kan også lages som catering.

Meny 1

Kr 715,-

Kantarellkremsuppe

Villreker, urteolje, surdeigsbrød (melk, gluten)

Ovnsbakt torsk

Rødkål, mandelpotetpuré, rødvinsjy (melk)

Multekrem

Havreflan og coulis
(melk, gluten)

Meny 2

Kr 709,-

Lettrøkt ørretfilet

Blomkålkrem, pepperrot, beurre noisette, urtesalat
(melk, fisk)

Rosastekt andebryst

Kremet savoykål, sprø potet, sjysaus med rødbeter
(melk)

Pavlova
Vaniljekrem, syltede kirsebær, ingefæris

(melk, egg )

Meny 3

Kr 695,-

Gravet laks

Toast, sennepsaus, dill- og karsesalat
(Fisk, Sennep, Gluten, Egg, Melk) 

Rosastekt hjortelår

Rømmesaus, rørte tyttebær, rosenkål, pastinakk
(melk)

Riskrem
Appelsin, brente mandler, kirsebærsaus, mandelflan
(melk, gluten, nøtter)

Levering av catering

Maten som er bestilt kan hentes hos oss på Bygdøy, hvor vi har vår egen parkeringsplass for enkel adkomst.
Adresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Vi kan også levere etter avtale. Følgende priser gjelder: 

Levering i Oslo kr 500,-

Henting av fat og utstyr i etterkant følger samme takster. Dere kan selv levere tilbake fat og utstyr etter avtale.

Manglende utstyr faktureres

Trenger du kokk eller servitører til ditt cateringarrangement kan vi oftest bistå med det – ta kontakt så finner vi en løsning.

Fornøyde gjester