Sæterhytten

Sæterhytten selskapslokale med utsikt over hele Oslo
Sæterhytten er et unikt selskapslokale med en lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang fungerte bygningen som badehus for vår kongefamilie.

I dag kan Sæterhytten leies i sommerhalvåret til konfirmasjon og feiring av runde tall, sommerfest og presentasjoner. Alt av servering foregår gjennom TG Selskapsmat.

Blant grønne løvkroner og med utsikt over Frognerkilen, smiler Sæterhytten som et vakkert smykke og ønsker sommerlig velkommen.

Selskapslokalet Sæterhytten på Dronningberget
Sæterhytten startet sin historie i 1851 som kongelig badehus ved Oscarshalls strand. Siden 1862 har Sæterhytten ligget på Dronningberget og vært et forlystelsessted for både kongelige og byborgere. Etter en omfattende restaureringsprosess er stedet åpnet som selskapslokale.

Vår visjon er at Sæterhytten igjen skal blomstre, med arrangementer av ulike slag. Sæterhytten passer godt for selskaper med ca 20-45 deltagere. Stedet kan benyttes til alt fra konfirmasjoner og mindre bryllup til friluftskonserter og foredragskvelder.

Sæterhytten ligger i grønne og vakre omgivelser med utsikt mot Frognerkilen. Foruten en innglasset spisesal med panoramautsikt over Oslo, finnes en mindre peisestue og et lite kammers med en utstilling over byggets unike historie. Ute har vi også en åttekantet paviljong som kan brukes til musikalske innslag og utendørsvielser.

Sæterhytten holder åpent fra midten av april til slutten av oktober. På sure høstkvelder tenner vi levende lys for å skape ekstra hygge. Det er gulvvarme i alle gulv, slik at stedet holder god temperatur også på kjølige vår- og høstkvelder.

Sæterhytten har besøksadresse: Bygdøyveien 30, 0286 Oslo.

Besøk hjemmesiden for mer informasjon.

Booking må skje via hjemmesiden eller via e-post direkte til Gjestestuene.