Gjestestuene selskapslokaler på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene selskapslokale ligger på Bygdøy, nær Oslo sentrum og samtidig i landlige omgivelser. Vi i TG Selskapsmat har vårt kjøkken på Gjestestuene, og samarbeider med Norsk Folkemuseum om alle arrangementer i disse flotte selskapslokalene.

Til bryllup og fest er det populært å leie hele huset. Da disponeres fire rom; Østerdalsstua og FolkestuenDen Blå Peisestue og Festsalen.  I tillegg er det vakre uteområder som er i flittig bruk i sommerhalvåret. Med en Selskapsmeny fra vårt kjøkken i slike vakre omgivelser, blir festen en stor opplevelse for deg og gjestene dine! Gjestestuene stenger kl 0200.

Selskapslokalet Festsalen

Festsalen er en praktsal av det sjeldne slaget. Her arrangeres alle typer festligheter, året rundt. Det er plass til maks ca 130 gjester i Festsalen, selv om vi også har tilstelninger for langt færre gjester. Med 30 personer på Kongebord er Festsalen en fryd, også for mindre feiringer.

Den Blå Peisestue

Salongen Den Blå Peisestue følger alltid Festsalen. Rommet utgjør en bekvem skanse for dem som ikke nødvendigvis vil danse hele natten igjennom. I den Blå Peisestue er det plass til rundt 40 gjester.

Selskapslokalet Østerdalsstua

Østerdalsstua er et hyggelig rom i tradisjonell stil med gammel tømmerpanel på veggene og åpen peis. Tinntallerkener og et gammelt gulvur bidrar til en lun og intim atmosfære. Dette rommet er godt å ha til velkomst hvis været ute er dårlig.

Selskapslokalet Folkestuen

Folkestuen brukes mye til konfirmasjonsfeirng og barendåp. Rommet passer også godt til julebord og brukes ofte som møterom for grupper på mellom 15 og 35 personer. Til bryllup brukes rommet ofte til skifting og som et sted der små barn kan hvile når de trenger en lur.

Book lokaler

Gjestestuene selskapslokaler har besøksadresse:
Strømsborgveien 2, 0287 Oslo.

Gjestestuene selskapslokaler ligger nær stavkirken på Norsk Folkemuseum på Bygdøy.  Stavkirken kan leies til vigsel hvis man har bryllupet sitt på Gjestestuene. TG Selskapsmat har sitt kjøkken på Gjestestuene. 

Send en forespørsel til oss ved å fylle ut skjemaet. Har du spørsmål, send oss en e-post: post@gjestestuer.no  eller ring 488 91 603

Besøk nettsiden for mer informasjon

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Fornøyde gjester