Dessert og ost

Dessert- og ostemenyer

Alle priser er inkludert mva.

  • Pære kokt i søt hvitvin kr 142,-

    Sjokoloadeganach, rom og rosiner, sprø kjeks (melk, gluten, egg, sulfitt)

    Pears cooked in sweet white wine: Chocolate ganache, rum and raisin, crunchy biscuit (milk, gluten, egg, sulfites)

  • Blåbærcrumble kr 145,-

    Vaniljekrem, crumble med nøtter, yoghurtis, tørkede blåbær (melk, egg, gluten, nøtter)

    Blueberry crumble: Vanilla cream, crumble with nuts, yoghurt ice cream, dried blueberries (milk, egg, gluten, nuts)

  • Lefse med eplekompott Kr 145,-

    Karamelliserte nøtter, brunostis (melk, egg, nøtter gluten)

    «Lefse» with apple compote: Caramelized nuts and ice cream made from sweet Norwegian brown cheese (milk, egg, gluten, nuts)

  • Sjokoladeterte Kr 145,-

    Skogsbæris, yoghurt-crisp, fudge (melk, egg)

    Chocolate tart: Forrest berries ice cream, yoghurt crisps, fudge (milk, egg)

  • For kaffeelskere Kr 145,-

    Espresso- og mascarponekrem, marsmallows, mørk sjokolade, moccasaus, vaniljeis, espresso-crisp (egg, melk)

    For coffeelovers: Espresso- and mascarpone cream, marshmallows, dark chocolate, mocca sauce, vanilla ice cream, espresso-crisp (egg, milk)

  • Sveler Kr 145,-

    Multesyltetøy, rømmeis med søt-salte mandler (egg, melk, gluten nøtter)

    Thick Norwegian pancake «Svele”: Cloudberry jam, sour cream ice cream with salty-sweet almonds (egg, milk, gluten nuts) )

  • Appelsinsalat Kr 145,-

    Sabayonne, lime sorbet, pistasjnøtter med anis (egg, nøtter, sulfitt)

    Orange salad: Sabayonne, lime sorbet, pistachios with aniseed (egg, nuts, sulfites)

Velg fra våre modne oster

Dessert og ost fra TG Selskapsmat
  • Som mellomrett kr 90,-

    As a dish between the main course and the dessert

  • Som dessert kr 125,-

    As a dessert

  1. Pai med Västerbottenost. Søt paprikacoulis, reddik og stangseller
    (Westerbotten cheese pie. Sweet paprica coulis, radich and celery)
  2. Gorgonzola dolce og trøffelhonning
    (Gorgonzola dolce with truffle honey)
  3. Lun chèvre, honningglaserte valnøtter, sprø salat og rødbetvinaigrette
    (Warm Chévre, honey glazed walnuts, crispy lettuce and beetroot vinaigrette)
  4. Tre eller fire typer moden ost med søtt garnityr og frukt- og nøttebrød
    (Three or more ripe cheeses with sweet garnish, fruit & nut bread)

Fornøyde gjester