Catering – til livets mange anledninger

Hos TG Selskapsmat har vi et bredt utvalg cateringmenyer som du kan velge mellom for å sette en ekstra spiss på ditt arrangement. På sidene under har vi delt vårt cateringtilbud opp i ulike kategorier. Du kan sette sammen en egen meny fra vårt brede utvalg som passer for akkurat din anledning. Ønsker du å spesialbestille noe som ikke står på siden om cateringmenyer, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne. Vi lager catering som passer for deg – kanskje planlegger du en møtemeny til kontorlokalene eller en konfirmasjon der du vil feire hjemme. Uansett  anledning, vi gjør vårt beste for deg.

Vi tilbyr mer en bare catering

Vi kan også være behjelpelige med kokker og servitører til arrangementet ditt. Vi tror du vil bli gledelig overrasket over vårt personale og våre cateringløsninger – vi får masse skryt fra kundene våre. Det vil sikkert du også få fra gjestene dine når du bestiller fra TG Selskapsmat. Vi er glødende opptatt av kvalitet, god service og fornøyde kunder. Ta kontakt på telefon 23 24 25 90 eller epost tgsmat@tgsmat.no Vi gleder oss til å hjelpe deg!

 

Catering - sjekk hva TG Selskapsmat kan tilby

Trenger du et sted til arrangementet ditt?

Vi formidler gjerne lokaler til din neste anledning hvis du har behov for det. For en liten ekstra kostnad slipper du mye styr med å arrangere selskap hjemme eller på jobben. Se Gjestestuene på Norsk Folkemuseum, Bogstad Gård og Sæterhytten på Bygdø Kongsgård her og la deg inspirere.