Bryllupspakker

Bryllupspakker inkluderer en tre-retters meny fra vårt utvalg av selskapsmenyer, samt aperitiff og vin til maten, etterfulgt av bryllupskake og kaffe avec. Serveringspersonale og kokker er også inkludert. I prisene har vi tatt høyde for at selskapets varighet ikke overstiger 10 timer. Vi har et nattillegg mellom kl. 01.00 – 03.00 på kr 3500,- pr. time.  Alle priser er inklusive mva. Priser for pakkeløsninger gjelder bryllup i alle våre selskapslokaler. For catering, se vårt cateringtilbud og ta kontakt.

Bryllupspakke 1:

Musserende vin og Ringi eplesider
3 retters meny (velg fra våre selskapsmenyer)
1 glass vin med etterskjenk til forrett
2 glass vin med etterskjenk til hovedrett
Vann, mineralvann, og alkoholfrie alternativer
Bryllupskake
1 fl. Champagne til brudeparet
Kaffe/Te Cognac/Likør
kr 1565,-

Bryllupspakke 2:

Musserende og Ringi eplesider
3 stk. Kanapeer/fingermat
4 retters meny hvorav 1 osterett SelskapsmenyerOstemeny
Vin til forrett
Vin til hovedrett og osterett
1 glass dessertvin
Vann og alkoholfrie alternativer
Bryllupskake
1 fl. Champagne til brudeparet
Kaffe te Cognac likør
kr 1735,-

Om dere ønsker noe ekstra:

Reduserte priser Champagne i stedet for musserende vin kr 51,-
Jordbær til aperitiff kr 35,-
3 kanapeer/fingermat kr 85,-
5 kanapeer/fingermat kr 125,-
Osterett fra vår ostemeny kr 95,-
Mellomrett fra vår fiskemeny kr 185,-
Nøtter og saltstenger kr 25,-
1 glass vin til osterett eller dessert kr 76,-
Blomsterdekorasjoner fra kr 275,-
Nattmat fra kr 75,-

Vin:

Når menyen er bestemt setter vi viner til den. Vi har til enhver tid flere gode og spennende alternativer på lager. Våre folk kjenner godt til de forskjellige viners karakter, og smakssetter maten slik at vi får frem de aller beste kombinasjonene. Vi tror dere vil bli gledelig overrasket. Vi får mange gode tilbakemeldinger på våre valg.

Kaker:

Bryllupskake bestilles av oss. Dette vil normalt være enten en moussekake eller en type marsipankake.  Det er mulig å ta med inntil 4 kaker selv kostnadsfritt. Utover dette vil det bli fakturert kr 250,- pr. kake, og det må gis beskjed på forhånd om antall kaker. Bløtkaker og andre kremkaker er ikke mulig å ta med.  Kaker som kransekake, sjokoladekake, ostekake, cupkakes, lefser, nøtte-kaker med sjokoladekrem og glasur er i orden.

Ikke inkludert:

Blomster/dekorasjoner er ikke inkludert i prisene, men vi kan være behjelpelige med dette.
Leie for lokale er ikke inkludert. Kontakt våre samarbeidspartnere om selskapslokaler i Oslo her,  Vi har unike lokaler tilpasset akkurat ditt bryllup. Lokaler til bryllupfeiringen må bestilles i god tid før bryllupet. Prisjustreringer på bryllupspakkene kan derfor forekomme.

Blomster:

Vi anbefaler Storgatens Blomsterhandel. De kjenner Gjestestuene godt. Vi hjelper dere gjerne med bestilling av dekorasjoner. Dere kan også ta direkte kontakt med dem på tlf. 22411375 eller post@interflora-store.no

Trykksaker:

Trenger du profesjonell hjelp til å få trykket dine innbydelser, bordkort, menyer og annet, ta kontakt med Print House AS, Sandakerveien 24 C, bygg A2, 0473 Oslo. Tlf.: 22389730. www.printhouse.no.

Avbestilling

Ved avbestilling av arrangement i våre selskapslokaler må et gebyr påregnes.  Dette er vår gebyrsats for avbestilling av bryllupspakke:
Skjer avbestillingen under 6 mnd. før bryllupet vil det bli fakturert et gebyr på kr 10,000,-

Har du noen allergier? Se informasjon om allergener her.