Tre-retters menyer

Selskapsmenyer vinter 2023

Alle priser er inkludert mva.

Du kan sette sammen din egen tre-retters meny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønskes en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, for eksempel mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også. For pakkepriser som tilbys i selskapslokalene vi samarbeider med, se på siden som heter Festmiddag under Selskap og møter. Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Meny 1

Kr 705,-

Ceviche på dagens fisk

Granateple, lime, koriander, tomater, rødløk, Norichips (fisk)

Norsk andebryst

Kremet savoykål, beter, tørkede kirsebær, sprø mandelpotet, rødvinsjysaus (melk, sulfitt)

Pæreterte

Rom- og rosinis, pæresalsa, sprø kjeks (gluten, egg, melk)

Meny 2

Kr 703,-

Risotto med skogsopp

Pannestekt hellefisk, skalldyrsjy, urtesalat (fisk, melk, skalldyr)

Hjortemørbrad med husets viltkrydder

Rosettkål, bakt pastinakk og Gulløyepotet, kremsaus med brent einebær, pepper og ripsgele (melk, sulfitt)

Blåbærcrumble

Yoghurtis, tørkede blåbær, nøtter, fudge (egg, melk)

Meny 3

Kr 727,-

Husets røkelaks

Kremet spinat, toast, rogn, egg ”cocotte” (fisk, melk, egg)

Entrecôte av kalv

Artisjokker, småløk og petits pois i smørsaus, perlepoteter fra Bjertnæs og Hoel, estragonsaus (melk, sulfitt)

Sjokoladefondant med mandel- og rismel

Solbær- og anissalsa, ferskostkrem, solbæris (melk, egg)

Meny 4

Kr 699,-

Skalldyrbisque

Villreker, linser, krem, dillolje (skalldyr, melk)

Breiflabb

Potetkrem og friterte poteter, syltet løk, rosenkål, rosmarinsjy (fisk, melk, sulfitt)

Pavlova

Vaniljekrem, syltede kirsebær, krokanis (melk, nøtter,egg)

Meny 5

Kr 681,-

Vintersalat

Røkt andebryst, fennikel, appelsin, valnøtter, rødbet-vinaigrette nøtter, sulfitt)

Pannestekt brosme
Spinat, frikassé på blåskjell og fennikel, Noilly Prat-saus
(fisk, melk, bløtdyr, sulfitt)
Lefse med kling

Eplekompott, nøtter i karamell, brunostis (egg, melk, nøtter)

Meny 6

Kr 679,-

Sesongens bruschetta (vegetar)

Kantareller, tomater, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk )

Grønnsakskrokett (vegetar)

Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)

Appelsinsalat (vegetar)

Sabayonne, blodappelsinsorbet, sprø pistasj med anis (egg, nøtter, sulfitt)

Fornøyde gjester