Tre-retters meny

Selskapsmenyer høst og vinter 2020

Alle priser er inkludert mva.

Du kan sette sammen din egen tre-retters meny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønskes en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, for eksempel mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også. Se våre pakkepriser for tre-rettes Festmenyer her. Disse tilbys i selskapslokalene vi samarbeider med. Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Meny 1

Kr 628,-

Husets egen røkelaks

Spinat, dill, gressløk, granateple, frøknekk, sitronemulsjon

Reinsdyrbiff

Selleripuré, shitakesopp, bærgele, glaserte mandelpoteter

Sabayonnegratinerte blåbær

Biscotti og vaniljeis

Meny 2

Kr 589,-

Toast med stuet sopp

Vaktelegg, karse, portvinsirup

Breiflabb

Søtpotetpuré, grønnkål, puylinser med rotgrønnsaker, rødvinsjy

Epleterte
Mandelfyll, krokanis, knekk

Meny 3

Kr 612,-

Kamskjell

Jordskokk; krem og chips, urteskudd, tomat- og basilikumsaus

Lammemørbrad

Sautert rosenkål, hvite bønner, syltet løk, rosmarinsjy

Svele

Syltede multer og rømme

Meny 4

Kr 599,-

Salat

Fetaost, beter, syltet gulrot, gresskarkjerner, vinaigrette

Piggvarfilet

Artiskokker, petits pois, småløk, brunet smør med persille, kapers og soya

Lemoncurd

Smørkjeks, italiensk marengs, sitrontimian

Meny 5

Kr 602,-

Hellefisk

Urtecrust, kremet fennikel, skalldyrsjy

Andebryst

Endivekompott, aspargesbønner, sprø potet, appelsinsaus

 

Brie fra Dovre

Valnøtter, solbærsyltetøy

Meny 6

Kr 605,-

Skalldyrbisque

Linser, villreker

Kalvefilet

Potet- og rotfruktterrine, bakte små tomater, fritert skorsonnerot, estragonsjy

Sjokolademousse; mørk og hvit
Pasjonsfuktfudge, sjokoladekjeks

Meny 7

Kr 608,-

Sashimi av laks, vårrull, asiatisk skalldyrbisque

Frøknekk, spirer

Hjortemørbrad

Bakte rotgrønnsaker, potetfondant, rødvinsaus  

Svele

Syltede multer og krokanis

Meny 8

Kr 569,-

Toast med stuet sopp

Husets egen coppa, portvinssirup

 

Fjellørret fra Hardanger
Spisskål, kantareller, beurre blanc med rogn
Sabayonnegratinetre blåbær

Biscotti, vaniljeis

Veganmeny

Kr 535,-

Grillet hjertesalat

Beter, nøtter, vinaigrette, urteskudd

Linse- og grønnsaksburger

Rødbetepuré, kålsalat, syltet løk, frøknekk

Hylleblomstsorbet

Jordbær, pistasjnøtter, coulis

Fornøyde kunder