Meny 1
Kr 639,-
Baobun Pork Belly
Svineribbe, asiatisk sur-søt saus, syltede grønnsaker (gluten, egg, soya, sesam)
Breiflabb bakt i Nori
Bok choi, nudler, bønnespirer, fennikel, koriander, hvitløk, soyasalsa (fisk, soya, gluten)
For kaffeelskere
Espresso- og mascarponekrem, marsmallows, mørk sjokolade, moccasaus, vaniljeis, espresso-crisp (gluten, egg, soya, sesam)
Meny 2
Kr 656,-
Kremet sjøkrepssuppe
Linser, rotgrønnsaker, villreker, urteolje (skalldyr, fisk, melk)
Grillet hjorteplomme
Steinsoppkrem, stekt savoykål, syltede tranebær, jordskokk- og potetgrateng, sjysaus med brent pepper, Dijonsennep og ripsgele (melk, sulfitter)
Blåbærcrumble
Vaniljekrem, crumble med nøtter, yoghurtis, tørkede blåbær (melk, egg, gluten, nøtter)
Meny 3
Kr 662,-
Røkt og gravet reinsdyr
Sprø blader, ostekrem, bakte beter, salte hasselnøtter, timian- og tyttebærvinaigrette (melk, nøtter)
Hellefisk stekt på lav varme
Mandelpotetkrem, savoykålchips, rømme med fiskekraft og ørretrogn, beurre noisette med sprø bacon (fisk, melk)
Svele
Multesyltetøy, rømmeis med søt-salte mandler (egg, melk, gluten, nøtter)
Meny 4
Kr 635,-
Lettrøkt ørretfilet
Løk-krem, syltet gresskar, dillemulsjon, surdeigstoast (fisk, egg, gluten, melk)
Norsk andebryst
Rosenkål, gresskarkrem og kjerner, potetfondant, sjysaus med små terninger av syrlig rødbet (melk, sulfitt)
Appelsinsalat
Sabayonne, limesorbet, pistasjnøtter med anis (egg, nøtter, sulfitt)
Meny 5
Kr 656,-
Laks Tataki
Fennikel- reddiksalat, ponzusaus, rischips, chilimajones (fisk, egg, soya, gluten, sesam)
Lam, carré og mørbrad med urtecrust
Artisjokker, tomater, selleripuré, sprø poteter, estragonsjysaus (melk, sulfitt, selleri)
Tjukklefse med eplekompott
Kamelliserte nøtter og brunostis gluten, egg, melk, nøtter)
Meny 6
Kr 642,-
Grillede kamskjell
Jordskokker – puré og chips, tomat- og basilikumsaus, karseskudd (bløtdyr, melk)
Okseculotte
Bakt løk, aspargesbønner, friterte mandelpoteter, okseglace med steinsopp, tradisjonell bearnaise (melk, egg, sulfitt)
Sjokoladeterte
Skogsbæris, yoghurt-crisp, fudge (melk, egg)
Meny 7
Kr 616,-
Coppa skinke
Bakte beter, Västerbotten ost, valnøtter, rosmarinemulsjon (melk, egg, nøtter)
Fjellørret
Fennikel, kantareller, dillkokte små poteter, smørsaus med rogn og sitron (fisk, melk)
Pære kokt i søt hvitvin
Sjokoloade-ganach, rom- og rosinis, sprø kjeks (melk, egg, gluten, sulfitt)
Vegetarmeny
Kr 606,-
Bakt vintersalat
Sprø salat, jordskokker; bakte, krem og chips, ovnstørkede små tomater, urteskudd, Chèvre-krem (melk)
Grønnsakskrokett
Bakt sellerirot, glasserte småløk og poteter, svartkålchips, grønn saus av stangselleri og agurk (selleri)
Dessert
Alle desserter er vegetar, så vil være samme som valgte dessert