Tre-retters menyer

Selskapsmenyer vinter 2024

Alle priser er inkludert mva.

Du kan sette sammen din egen tre-retters meny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønskes en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, for eksempel mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også. For pakkepriser som tilbys i selskapslokalene vi samarbeider med, se på siden som heter Festmiddag under Selskap og møter. Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Meny 1

kr 748,-

Ceviche på hellefisk

Granateple, lime, koriander, tomater, rødløk, potetchips (fisk)

Norsk andebryst

Kremet savoykål, sprø mandelpotet, rødvinsjy med glaserte rødbeter (melk, sulfitt)

Opp-ned ostekake; "Oops I dropped my Cheese cake"

Ferskostkrem, sprø smørkjeks, marengs, vaniljesirup, jordbærsorbet (egg, melk, gluten)

Meny 2

kr 750,-

Risotto med traktkantareller
Lettrøkt ørret, vinaigrette med syltet sitron og soya, urtesalat (fisk, melk)
Grillet hjortemørbrad med husets vilt-rub

Glaserte rotfrukter, karamellisert løk, mandelpotetpuré, rødvinsjy (melk, sulfitt)

 
Pavlova
Syltede kirsebær, vaniljekrem, kirsebær-kremis (egg, melk)
 
 

Meny 3

kr 779,-

Grillet kamskjell
Blomkålpuré og crudite, vinaigrette med sjalottløk, soya og gressløk (bløtdyr, soya, melk)

 

Perlehøne, bryst og lår
Kantarellkremsaus, rosenkål, eple-chutney (melk, sulfitt)

 

Epledessert

Terte, puré, chips, syrlig eplefudge, vaniljeis med karamelliserte nøtter (egg, melk, nøtter, gluten)

Meny 4

kr 750,-

Sesongens bruschetta (vegetar)

Tomater, kantareller, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk)

 

Grillet breiflabb med rosmarin og sitron
Potetkrem og friterte poteter, syltet løk, brokkolini, kalvesjy (fisk, melk, sulfitt)
Crème Brûlée
 Marinerte multer, hvit sjokoladeis (melk, egg)
 
 

Meny 5

kr 720,-

Sesongens bruschetta (vegetar)

Kantareller, tomater, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk )

Grønnsakskrokett (vegetar)

Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)

Appelsinsalat (vegetar)

Sabayonne, blodappelsinsorbet, sprø pistasj med anis (egg, nøtter, sulfitt)

Fornøyde gjester