Meny 1
Kr 705,-
Ceviche på dagens fisk
Granateple, lime, koriander, tomater, rødløk, Norichips (fisk)
Norsk andebryst
Kremet savoykål, beter, tørkede kirsebær, sprø mandelpotet, rødvinsjysaus (melk, sulfitt)
Pæreterte
Rom- og rosinis, pæresalsa, sprø kjeks (gluten, egg, melk)
Meny 2
Kr 703,-
Risotto med skogsopp
Pannestekt hellefisk, skalldyrsjy, urtesalat (fisk, melk, skalldyr)
Hjortemørbrad med husets viltkrydder
Rosettkål, bakt pastinakk og Gulløyepotet, kremsaus med brent einebær, pepper og ripsgele (melk, sulfitt)
Blåbærcrumble
Yoghurtis, tørkede blåbær, nøtter, fudge (egg, melk)
Meny 3
Kr 727,-
Husets røkelaks
Kremet spinat, toast, rogn, egg ”cocotte” (fisk, melk, egg)
Entrecôte av kalv
Artisjokker, småløk og petits pois i smørsaus, perlepoteter fra Bjertnæs og Hoel, estragonsaus (melk, sulfitt)
Sjokoladefondant med mandel- og rismel
Solbær- og anissalsa, ferskostkrem, solbæris (melk, egg)
Meny 4
Kr 699,-
Skalldyrbisque
Villreker, linser, krem, dillolje (skalldyr, melk)
Breiflabb
Potetkrem og friterte poteter, syltet løk, rosenkål, rosmarinsjy (fisk, melk, sulfitt)
Pavlova
Vaniljekrem, syltede kirsebær, krokanis (melk, nøtter,egg)
Meny 5
Kr 681,-
Vintersalat
Røkt andebryst, fennikel, appelsin, valnøtter, rødbet-vinaigrette nøtter, sulfitt)
Pannestekt brosme
Lefse med kling
Eplekompott, nøtter i karamell, brunostis (egg, melk, nøtter)
Meny 6
Kr 679,-
Sesongens bruschetta (vegetar)
Kantareller, tomater, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk )
Grønnsakskrokett (vegetar)
Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)
Appelsinsalat (vegetar)
Sabayonne, blodappelsinsorbet, sprø pistasj med anis (egg, nøtter, sulfitt)