Sæterhytten selskapslokale med utsikt over hele Oslo

Sæterhytten er et fantastisk selskapslokale med lang historie tilbake til midten av 1800-tallet. Den gang fungerte bygningen som badehus for vår kongefamilie.

I dag leies lokalet ut i sommerhalvåret fra midten av april til midten av oktober. Sæterhytten er populær til konfirmasjon og feiring av runde tall, sommerfest og dåpsfeiring. Alt av servering foregår gjennom TG Selskapsmat. Sæterhytten stenger kl 0100. På søndager er det ikke mulig å starte arrangementet før kl 1400.

Blant grønne løvkroner og med utsikt over Frognerkilen ligger Sæterhytten som et vakkert smykke og smiler sommerlig velkommen!

Selskapslokalet Sæterhytten på Dronningberget

Sæterhytten startet sin historie i 1851 som kongelig badehus ved Oscarshalls strand. Siden 1862 har Sæterhytten ligget på Dronningberget og vært et forlystelsessted for både kongelige og byborgere. Etter en omfattende restaureringsprosess har stedet åpnet som selskapslokale.

Lokalet passer godt for selskaper med ca 20-40 deltagere. Stedet kan benyttes til alt fra konfirmasjoner og mindre bryllup til friluftskonserter og foredragskvelder.

Sæterhytten ligger på Bygdøy i grønne omgivelser med utsikt mot Frognerkilen. Foruten en innglasset spisesal med panoramautsikt over Oslo, finnes en mindre peisestue og et lite kammers med en utstilling over byggets unike historie. Ute finnes en åttekantet paviljong som kan brukes til musikalske innslag og utendørsvielser.

Sæterhytten holder åpent fra midten av april til slutten av oktober. På sure høstkvelder tennes levende lys for å skape ekstra hygge. Det er gulvvarme i alle gulv, slik at stedet holder god temperatur også på kjølige vår- og høstkvelder.

Book lokaler

Sæterhytten har besøksadresse:
Bygdøyveien 30, 0287 Oslo

Send en forespørsel til oss ved å fylle ut skjemaet. Har du spørsmål, send oss en e-post: post@gjestestuer.no eller ring 488 91 603.

Besøk nettsidene for mer informasjon.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Fornøyde gjester