Alternativ 1
Kr 395,-
(min. 20 personer) Pris per kuvert.
Inneholder:
- Roastbiff med rødløk, hjemmelaget remulade og potetsalat
- Tre sorter spekemat med rømme og flatbrød
- Urtemarinert kalkunbryst med waldorfsalat
- Varmrøkt ørretfilet med petit pois krem
- Røkelaks og eggerøre
- Fisk- og skalldyrterinne med urtekremdressing
- Frisk bladsalat med friske urter
- Hjemmelaget foccacia, landbrød og smør
Alternativ 2
Kr 485,-
(min. 20 personer) Pris per kuvert.
Inneholder:
- Marinert oksemørbrad med grillede grønnsaker
- Parma- og serranoskinke med friske asparges
- Fisk- og skalldyrterinne med urtekremdressing
- Ovnsbakt landkyllingbryst med tomat og basilikumsalat
- Gravet laks med stuede poteter og sennepssaus
- Skalldyrsalat med soltørkede tomater og lime
- Frisk bladsalat med friske urter
- Varmrøkt ørretfilet med petit pois krem
- Hjemmelaget foccacia, landbrød. Aioli og pesto
Varmretter til buffet
Kr 125,-
Per rett
Velg mellom:
- Kyllingfilet i paprikakremsaus
- Biff i rødvinsaus med småløk og sopp
- Fransk lammegryte med tomater, timian og squash
- Coq au vin
- Fiskegryte med grønnsaker og skalldyr
Dessert til buffet
1 dessert: kr 75,-
2 desserter: kr 125,-
Velg mellom:
- Frisk fruktsalat med vaniljerømme
- Hjemmelaget karamellpudding, karamellsaus og krem
- Konfektkake med friske frukter, bær og bringebærcoulis
- Ostekake med jordbærsaus
- Tre sorter franske og italienske oster
- Pasjonsfruktkake med gelé og jordbær
Ovnsbakte fiken med karamellkrem
Levering av catering
Dere kan selv hente deres bestilling hos oss på Bygdøy, hvor vi har vår egen parkeringsplass for enkel adkomst.
Adresse: Strømsborgveien 2, 0287 Oslo
Vi kan også levere etter avtale. Følgende priser gjelder:
Levering i Oslo kr 350,-
Levering utenfor Oslo kr 500,-
Henting av fat og utstyr i etterkant følger samme takster. Dere kan selv levere tilbake fat og utstyr her hos oss etter avtale.
Manglende utstyr faktureres
Trenger du kokk eller servitører til ditt cateringarrangement kan vi oftest bistå med det – bare ta kontakt så finner vi en løsning.