Selskapslokaler

– Historiske lokaler, store matopplevelser og førsteklasses service

Selskapslokaler i Oslo

TG Selskapsmat samarbeider med t0 fantastiske selskapslokaler i Oslo. Begge er del av stiftelsen Norsk Folkemuseum.

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum og Sæterhytten på Bygdø Kongsgård er flotte selskapslokaler i Oslo med kulturhistorisk forankring.  Begge ligger  på Bygdøy og er del av fredede miljøer. De representerer det ypperste innen arkitektur, kvalitet og utsmykning i Norge.

TG Selskapsmat har i samarbeid med sine utleiepartnere som mål å tilby små og store grupper det aller beste innen lokaler, matopplevelser og førsteklasses service.

Våre selskapslokaler

 Vil du bestille selskapslokaler hos våre samarbeidpartnere, må du ta direkte kontakt for å reservere ønsket lokale. Etter at du har reservert lokale tar du kontakt med TG Selskapsmat for å avklare servering, mat og drikke.

Se mer om de ulike lokalene under, hvor du også finner kontaktskjema og annen nyttig informasjon. Det er viktig å være ute i god tid med bestilling av selskapslokaler, særlig til anledninger som konfirmasjon, bryllup og julebord.  Be gjerne om et møte med oss i TG Selskapsmat hvis arrangementet ditt er stort og med mange detaljer. Vi har lang erfaring i å sette sammen kjøreplaner som fungerer godt når en viktig feiring står for døren. Gjestestuene og Røylen stenger senest kl 0200, mens Sæterhytten stenger kl 0100.

Fornøyde kunder