Kjøtt og fisk

Kjøtt- og fiskeretter

Alle priser er inkludert mva.

Kjøtt

  • Kalvefilet Kr 305,-

    Sommergrønnsaker, rødvinsjy, potetterte (melk)

    Grilled venison: Summer vegetables, redwine sauce, potato tart

  • Landkylling – bryst og lår Kr 269,-

    Risotto, marinerte tomater, hvite asparges, morkelsjy (melk)

    Country chicken - breast and leg: Risotto, marinated tomatoes, white asparagus, morel jus

  • Rosastekt andebryst Kr 284,-

    Endive, aspargesbønner, potetfondant, appelsinsaus (melk)

    Pink duck breast: Endive, French beans, potato fondant, orange sauce (milk)

  • Vegansk: Linse- og grønnsaksburger Kr 255,-

    Rødbetpuré, kålsalat, syltet løk, frøknekk

    Lentil and vegetable burger: Beetroot puré, cabbage salad, pickled onions, seed cracke

Fisk

  • Laks Kr 269,-

    Blåskjell, champagnesaus, fennikel og dill (fisk, bløtdyr, melk)

    Salmon: Mussels, champagne sauce, fennel and dill (milk)

  • Pannestekt hellefiskfilet Kr 277,-

    Potetpuré, nykål, oystersopp, smørsaus, gressløk (fisk, melk)

    Panfried filet of halibut: Potato pure, oyster mushrooms, buttersauce, chieves (fish, milk)

  • Steinbitfilet Kr 282,-

    Urtecrust, risotto, røkte tomater, beurre noisette med kapers og persille (fisk, gluten, melk)

    Monkfish fillet: Herb crust, risotto, smoked tomatoes, beurre noisette with capers and parsley (fisk, gluten, melk)

Fornøyde kunder