Kjøtt
-
Grillet hjorteplomme Kr 315,-
Steinsoppkrem, stekt savoykål, syltede tranebær, jordskokk- og potetgrateng, sjysaus med brent pepper, Dijonsennep og ripsgele (melk, sulfitt)
Grilled venison: Porcini mushrooms, fried savoy cabbage, stewed cranberries, artichoke and potato gratin, stock with burned pepper, Dijon mustard and redcurrant jelly (milk, sulfites) -
Norsk andebryst Kr 299,-
Rosenkål, gresskarkrem og kjerner, potetfondant, sjysaus med små terninger av syrlig rødbet (melk, sulfitt)
Norwegian duck: Sprouts, creamed pumpkin and seeds, potato fondant, jus with finely diced beetroot (milk, sulfites) -
Lam, carré og mørbrad med urtecrust Kr 325,-
Artisjokker, tomater, selleripuré, sprø poteter, estragonsjysaus (melk, sulfitter, selleri)
Lamb, carré and tenderloin with herb crust: Artichokes, tomatoes, celery puree, crispy potatoes and jus with tarragon (milk, sulfites, celery) -
Okseculotte Kr 295,-
Bakt løk, aspargesbønner, friterte mandelpoteter, okseglace med steinsopp, tradisjonell bearnaise (melk, egg, sulfitt)
Beef culotte: Baked onion, asparagus beans, deep fried almond potatoes, beef glace with porcini, traditional bernaise (milk, egg, sulfites) -
Vegetar: Grønnsakskrokett Kr 275,-
Bakt sellerirot, glasserte småløk og poteter, svartkålchips, grønn saus av stangselleri og agurk (selleri)
Vegetarian croquette: Baked celery root, glazed shallot onions and potatoes, black cabbage chips, green sauce made with celery and cucumber (celery)
Fisk
-
Fjellørret Kr 299,-
Fennikel, kantareller, dillkokte små poteter, smørsaus med rogn og sitron (fisk, melk)
Mountain trout: Fennel, chantarelles, dill cooked small potatoes, buttersause with roe and lemon (fish, milk) -
Breiflabb bakt i Nori Kr 315,-
Bok choy, nudler, bønnespirer, fennikel, koriander, hvitløk, soyasaus (fisk, soya, gluten)
Sea bream baked in Nori: Bok choy, nudles, beansprouts, fennel, coriander, garlic and soysalsa (fish, soya, gluten) -
Hellefiskstekt på lav varme Kr 305,-
Mandelpotetkrem, savoykålchips, rømme med fiskekraft og ørretrogn, beurre noisette med sprøtt – bacon (fisk, melk)
Hallibut prepared on a low heat: Potato cream, savoy cabbage chips, sour cream with fish stock and trout roe, beurre noisette with crispy bacon (fish, milk)