Kjøtt og fisk

Kjøtt- og fiskeretter

Alle priser er inkludert mva.

Kjøtt

  • Grillet hjorteplomme Kr 315,-

    Steinsoppkrem, stekt savoykål, syltede tranebær, jordskokk- og potetgrateng, sjysaus med brent pepper, Dijonsennep og ripsgele (melk, sulfitt)

    Grilled venison: Porcini mushrooms, fried savoy cabbage, stewed cranberries, artichoke and potato gratin, stock with burned pepper, Dijon mustard and redcurrant jelly (milk, sulfites)

  • Norsk andebryst Kr 299,-

    Rosenkål, gresskarkrem og kjerner, potetfondant, sjysaus med små terninger av syrlig rødbet (melk, sulfitt)

    Norwegian duck: Sprouts, creamed pumpkin and seeds, potato fondant, jus with finely diced beetroot (milk, sulfites)

  • Lam, carré og mørbrad med urtecrust Kr 325,-

    Artisjokker, tomater, selleripuré, sprø poteter, estragonsjysaus (melk, sulfitter, selleri)

    Lamb, carré and tenderloin with herb crust: Artichokes, tomatoes, celery puree, crispy potatoes and jus with tarragon (milk, sulfites, celery)

  • Okseculotte Kr 295,-

    Bakt løk, aspargesbønner, friterte mandelpoteter, okseglace med steinsopp, tradisjonell bearnaise (melk, egg, sulfitt)

    Beef culotte: Baked onion, asparagus beans, deep fried almond potatoes, beef glace with porcini, traditional bernaise (milk, egg, sulfites)

  • Vegetar: Grønnsakskrokett Kr 275,-

    Bakt sellerirot, glasserte småløk og poteter, svartkålchips, grønn saus av stangselleri og agurk (selleri)

    Vegetarian croquette: Baked celery root, glazed shallot onions and potatoes, black cabbage chips, green sauce made with celery and cucumber (celery)

Fisk

  • Fjellørret Kr 299,-

    Fennikel, kantareller, dillkokte små poteter, smørsaus med rogn og sitron (fisk, melk)

    Mountain trout: Fennel, chantarelles, dill cooked small potatoes, buttersause with roe and lemon (fish, milk)

  • Breiflabb bakt i Nori Kr 315,-

    Bok choy, nudler, bønnespirer, fennikel, koriander, hvitløk, soyasaus (fisk, soya, gluten)

    Sea bream baked in Nori: Bok choy, nudles, beansprouts, fennel, coriander, garlic and soysalsa (fish, soya, gluten)

  • Hellefiskstekt på lav varme Kr 305,-

    Mandelpotetkrem, savoykålchips, rømme med fiskekraft og ørretrogn, beurre noisette med sprøtt – bacon (fisk, melk)

    Hallibut prepared on a low heat: Potato cream, savoy cabbage chips, sour cream with fish stock and trout roe, beurre noisette with crispy bacon (fish, milk)

Fornøyde gjester