Røylen og Triton selskapslokaler

På Norsk Maritimt Museum kan du leie flotte selskapslokaler med utsikt over beste Oslofjord. Selskapslokalene heter Røylen og Triton, og ligger på museets tak, med egen østvendt terrasse og inngang. Fra terrassen har du uhindret utsikt mot byen og fjorden. Her dekkes det til selskap på runde bord med hvite duker og pynt etter eget ønske. Alle selskap i Røylen selskapslokale lar seg enkelt kombinere med en omvisning eller en aperitiff i en av museets vakre utstillinger.

Det er plass til mellom 20 – 80 gjester i Røylen, og du kan i tillegg leie Triton i etasjen under, hvis du vil ha godt med plass. Triton fungerer glimrende som mingleområde, eller på egen hånd for litt mindre selskaper. Det arrangeres ofte bryllup, konfirmasjon og ulike typer fester i disse lokalene. Stedet er i tillegg populært for små og middels store møtedager. Ta båten fra Rådhuskaia så er du på Bygdøynes på få minutter etter en hyggelig overfart på fjorden. Røylen og Triton selskapslokale stenger kl 0200.

TG Selskapsmat står for alt av servering, mat og drikke på kvelden i disse flotte lokalene.

Book lokaler

Besøksadresse for selskapslokalene:
Bygdøynesveien 37, 0286 Oslo

Send en forespørsel til oss ved å fylle ut skjemaet. Har du spørsmål, send oss en e-post: booking@marmuseum.no eller snakk med bookingansvarlig Vegard Litangen:  936 26 127

Besøk nettsiden for mer informasjon

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hva ønsker du å arrangere? Aktuelle datoer, type opplegg, hvilket lokale vil du være i?
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Fornøyde gjester