Selskapsmenyer vår og sommer 2018


Du kan sette sammen en egen selskapsmeny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønskes en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også. Se våre pakkepriser for tre-rettes Festmenyer her. Disse tilbys i selskapslokalene vi samarbeider med.

Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Velbekomme!

Meny 1

Stekt kamskjell
Blomkål, mandler, gressløk, sherryvinaigrette

Grillet hjortemørbrad
Sommergrønnsaker, potetterte, rødvinsjy

Rabarbraterte
Marinerte jordbær, vaniljesirup, jordbæris

Kr 619,-

Meny 2

Aspargesrisotto
Havabbor, ramsløk, skalldyrsjy

Okseculotte
Maiskrem, fevebønner, chipotleglace, friterte nypoteter

Jordbær
Pistasjnøttkake, Rieslingsirup, limeis, coulis, blomster

Kr 569,-

Meny 3

Sommersalat
Økologisk kyllingbryst, asparges, ostechips, sennepsdressing

Økologisk laks
Tomat- og auberginrelish, potetkrem, grønnkål

Lemon curd
Sprø biscuits, italiensk marengs, sitrontimian

Kr 563,-

Meny 4

Tapastallerken
Norske oster, skinker og pølser. Jordskokk-hummus, hjemmebakt brød

Pannestekt gjørsfilet
Nypoteter, spinat, stekesjy med rødbeter, løk, kapers og dill

Crème Brûlée
Bærsalat, kandisert sitrusskall, biscotti

Kr 545,-

Meny 5

Aspargessuppe
Lettrøkt kamskjell, krem, estragon, sprø gresskarkjerner

Sprøstekt andebryst
Raw slow, dumpling med confit, ingefærsjy

Dessert-blinis
Karamellisert gresskar, poppede gresskarfrø, krokanis

Kr 601,-

Meny 6

Rødbetscarpaccio
Lun chevre, søt-salte valnøtter, blader og spirer, appelsindressing

Stekt hellefisk (byttes til breiflabb 1. juni)
Aspargesrisotto, sprø grønnsaker, skalldyrsjy

Bringebær
Makroner, vaniljekrem, nøtter, sirup, coulis, blomster, bringebærsorbet

Kr 575,-

Meny 7

Asparges naturelle (hvite eller grønne etter tilgang og på forespørsel)
Sitronvinaigrette, parmesan-krutonger, spirer

Piggvarfilet
Lun nypotet- og nykålsalat, estragonsjy med morkler

Sjokoladefondant
Tørkede blåbær, karamellisert popcorn, moccais

Kr 596,-

Meny 8

Ferske sjøkreps
Ristede byggryn, fennikel- og sitronsalat, skalldyrvinaigrette

Kalventrecôte
Hvit asparges, marinerte cherrytomater, potetkrem og potetsticks, kalveglace

Grand Dessert
Sjokolade- og mokkaterte, panna cotta, bær, coulis, sprøtt bakverk, appelsinsorbet

Kr 605,-

Alle priser er inkl. mva

Se også vår innholdsrike cateringmeny for andre menyalternativer og snakk med oss om sammensetning og priser. For leie av lokaler til ditt selskap, se for eksempel på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum.