Selskapsmenyer


Her er våre forslag til 3-retters selskapsmenyer

Du kan også sette sammen en egen selskapsmeny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønsker dere en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også.

Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Velbekomme!

Meny 1

Skalldyrsuppe
Fennikel, hummer, urteemulsjon

Grillet hjortemørbrad
Sitrusbakt pastinakk, rødbet fra Hasle gård, potetfondant, pepper- og rosmarinsjy

Pavlova
Vaniljekrem, syltede kirsebær, karamellis

Kr 619,-

Meny 2

Carpaccio av kalv
Rødvinsglaserte rødbeter, chevrekrem, pepperrot, nøtter, spirer

Grillet breiflabb
Risoni med steinsopp, røkt tomat, sauce vierge

Crème Brûlée
Eplekompott, eplechips, calvadoskrem, epleis

Kr 574,-

Meny 3

Høstens salater
Kantareller, plommer, fersk mozzarella, krutonger, sitronvinaigrette

Torskerygg
Kremet skorsonnerot, saltbakt løk, aspargesbønner, kalvesjy

Pæreterte
Mandler, mascarponekrem, vaniljesirup, pæresorbet

Kr 556,-

Meny 4

Steinsopprisotto
Lun hellefisk, syltede høstgrønnsaker, urtedryss

And
Bryst og rillette, braisert endive, potetterte, kirsebærsaus

Pasjonsfruktdelice
Sprø pistasjnøtter, bringebærsorbet, pasjonsfruktkaramell

Kr 584,-

Meny 5

Grillede kamskjell
Potet- og fennikelkrem, sweet chili, beurre noisette, dill

Lammeskank
Portobellosopp, persillerot, mandelpotetpuré

Tiramisù
Multesorbet, syltede multer, moccafudge, mørk sjokolade

Kr 569,-

Meny 6

Pepperrøkt ørretfilet
Løk-krem, syltede kantareller, dillemulsjon, urteslør

Kalv ytrefilet
Kremede kantareller, glasserte skorsonnerøtter, rødvinsjy

Multedessert
Vaniljesyltede multer, hasselnøttbunn og sjokolademousse, multecoulis, mascarpone- og lakkadråper

Kr 588,-

Meny 7

Sachimi av hellefisk
Ingefærkokt pastinakk, soyamajones, mandler, urteskudd

Økologisk laksefilet
Sortkål, aspargespoteter, ramsløksaus

Grande dessert
Crème Brûlée, mokkaterte, multesuppe, solbærsorbet, søte nøtter, coulis

Kr 564,-

Meny 8

Villreke- og avocadosalat
Mango, lime, chili, koriander, frøknekk, rouille

Stekt hellefisk
Risotto med petits pois og grønnsaker, sitron- og urtesjy

Sjokoladeparfait
Sitrussalat, creme catalan, appelsinsorbet, kandisert sitrusskall

Kr 570,-

Alle priser er inkl. mva

Se også vår innholdsrike cateringmeny for andre menyalternativer og snakk med oss om sammensetning og priser. For leie av lokaler til ditt selskap, se for eksempel på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum.