Meny 1
kr 748,-
Ceviche på hellefisk
Granateple, lime, koriander, tomater, rødløk, potetchips (fisk)
Norsk andebryst
Kremet savoykål, sprø mandelpotet, rødvinsjy med glaserte rødbeter (melk, sulfitt)
Opp-ned ostekake; "Oops I dropped my Cheese cake"
Ferskostkrem, sprø smørkjeks, marengs, vaniljesirup, jordbærsorbet (egg, melk, gluten)
Meny 2
kr 750,-
Risotto med traktkantareller
Grillet hjortemørbrad med husets vilt-rub
Glaserte rotfrukter, karamellisert løk, mandelpotetpuré, rødvinsjy (melk, sulfitt)
Pavlova
Meny 3
kr 779,-
Grillet kamskjell
Perlehøne, bryst og lår
Epledessert
Terte, puré, chips, syrlig eplefudge, vaniljeis med karamelliserte nøtter (egg, melk, nøtter, gluten)
Meny 4
kr 750,-
Sesongens bruschetta (vegetar)
Tomater, kantareller, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk)
Grillet breiflabb med rosmarin og sitron
Crème Brûlée
Meny 5
kr 720,-
Sesongens bruschetta (vegetar)
Kantareller, tomater, fritert rosmarin, mozzarella, hvitløk- og basilikumolje (melk )
Grønnsakskrokett (vegetar)
Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)
Appelsinsalat (vegetar)
Sabayonne, blodappelsinsorbet, sprø pistasj med anis (egg, nøtter, sulfitt)