Kjøtt
Norsk andebryst
Fennikel, appelsin, neper og sopp, sjysaus med salvie og grov sennep (melk, soya, sennep)
Norwegian duck, fennil, orange, turnips, mushrooms, sauce with sage and mustard (milk, soya, mustard)kr 360,-
Grillet hjortemørbrad med husets vilt-rub
Potetkrem, sesongens grillede grønnsaker med beurre blanc, fritert rosmarin og sjysaus (melk, soya, sulfitt)
Grilled venison. Potato puré, grilled seasonal vegetables, fried rosemary and game jus (milk, soya, sulfites)
kr 350,-
Perlehøne, bryst og lår
Risotto med Västerbottenost, fennikel- og reddiksalat, lett velotuésaus med dill (melk, soya)
Guinea fowl. Risotto with Västerbotten cheese, fennil- and radish salad, velouté sauce with dill (milk, soya)
kr 370,-
Fisk
Grillet piggvar
Potetkrem og friterte poteter, ovnsbakete små tomater, kalvesjy (fisk, melk, soya, sulfitt)
Grilled turbot. Potato cream and fried potatos, small tomatoes, veal jus (fish, milk, sulfites)
kr 395,-
Fjellørret fra Sirdal
Sesongens lettkokte grønnsaker, nypoteter, beurre blanc med gressløk og rogn (fisk, melk, sulfitt)
Mountain trout. Seasonal vegetables, new potatoes, beurre blanc with chives and roe (fish, milk, sulfites)
kr 355,-
Hellefisk
Grillet nykål, enokisopp, Niolly-Prat og blåskjellsaus, spiresalat (fisk, bløtdyr melk)
Halibut. Grilled new cabbage, enoki mushrooms, Noilly-Prat and musselsauce, spring sprouts (fish, molluscs milk)
kr 349,-
Vegetar
Grønnsakskrokett
Bakte grønnsaker, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)
Vegetable croquette: Baked vegetables, glazed pearl onions and potatoes, black kale chips, root vegetable vinaigrette (celery)
kr 295,-