Kjøtt
Norsk andebryst
Kremet savoykål, sprø mandelpotet, rødvinsjy med glaserte rødbeter (melk, sulfitt)
Norwegian duck, creamed savoy cabbage, crisp potatoes, red wine sauce with glaced beetroots (milk, sulfites)
kr 360,-
Grillet hjortemørbrad med husets vilt-rub
Glaserte rotfrukter, karamellisert løk, mandelpotetpuré, rødvinsjy (melk, sulfitt)
Grilled venison. Root vegetables, baked onions, potato puré, red wine sauce (milk, sulfites)
kr 350,-
Perlehøne, bryst og lår
Kantarellkremsaus, rosenkål, eple-chutney (melk, sulfitt)
Guinea fowl. Creamed chantarelles, brussel sprouts, apple chutney (milk, sulfites)
kr 370,-
Fisk
Grillet breiflabb med rosmarin og sitron
Potetkrem og friterte poteter, syltet løk, brokkolini, kalvesjy (fisk, melk, sulfitt)
Grilled monkfish. Potato cream and fried potatoes, pickled onions, broccolini, veal jus (fish, milk, sulfites)
kr 355,-
Fjellørret fra Sirdal
Spinat, sprø potet, rogn, gressløk, sitron-smørsaus (fisk, melk, sulfitt)
Mountain trout. Spinach, crispy potatoes, roe, chives, lemon butter sauce (fish, milk, sulfites)
kr 355,-
Olivenbakt hellefisk
Tomater, løk, oliven, kapers, persille, potetkrem, beurre noisette (fisk, melk)
Baked halibut. Tomatoes, shallots, olives, capers, parsley, potetato cream, beurre noisette (fish, milk)
kr 349,-
Vegetar
Grønnsakskrokett
Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)
Vegetable croquette: Baked celery root, glazed pearl onions and potatoes, black kale chips, root vegetable vinaigrette (celery)
kr 295,-