Kjøtt og fisk

Kjøtt- og fiskeretter

Alle priser er inkludert mva.

Vi presenterer høst- og vintersesongens hovedretter som kan bestilles som catering.

Kjøtt

Norsk andebryst
Kremet savoykål, beter, tørkede kirsebær, sprø mandelpotet, rødvinsjysaus (melk, sulfitt)
Norwegian duck breast: Creamed savoy cabbage, beets, dried cherries, crispy almond potatoes, red wine jus (milk, sulfites)
kr 339,-

Hjortemørbrad med husets viltkrydder
Rosettkål, bakt pastinakk og Gulløyepotet, kremsaus med brent einebær, pepper og ripsgele (melk, sulfitt)
Venison tenderloin with  game seasoning: Brussels sprouts, baked parsnip, and Gulløye potatoes, cream sauce with burnt juniper berries, pepper, and currant jelly (milk, sulfites)
kr 329,-

Entrecôte av kalv
Artisjokker, småløk og petits pois i smørsaus, perlepoteter fra Bjertnæs og Hoel, estragonsaus (melk, sulfitt)
Veal entrecôte Artichokes, pearl onions, and petits pois in butter sauce, potatoes from Bjertnæs and Hoel, tarragon sauce (milk, sulfites)
kr 349,-

Fisk

Breiflabb
Potetkrem og friterte poteter, syltet løk, rosenkål, rosmarinsjy (fisk, melk, sulfitt)
Halibut: Potato puree and fried potatoes, pickled onions, Brussels sprouts, rosemary jus (fish, milk, sulfites) 
kr 335,-

Pannestekt brosme
Spinat, frikassé på blåskjell og fennikel, Noilly Prat-saus (fisk, melk, bløtdyr, sulfitt)
Pan-seared brosme (cusk): Spinach, mussel and fennel fricassée, Noilly Prat sauce (fish, milk, mollusks, sulfites)
kr 303,-

Fjellørret
Sopp, løk, kapers, persille, fjellmandelpotet, beurre noisette (fisk, melk)
Mountain trout: Mushrooms, onions, capers, parsley, mountain almond potatoes, beurre noisette (fish, milk)
kr 318,-

Vegetar

Grønnsakskrokett
Bakt sellerirot, glaserte småløk og poteter, svartkålchips, vinaigrette med rotgrønnsaker (selleri)
Vegetable croquette: Baked celery root, glazed pearl onions and potatoes, black kale chips, root vegetable vinaigrette (celery)
kr 295,-

Fornøyde gjester