Selskapsmenyer vår og sommer


Du kan sette sammen din egen selskapsmeny ved å velge retter fra de ulike alternativene. Ønskes en osterett, kan du se på oversikten over osterettene vi tilbyr. Ønsker dere en fiskerett tilpasset i størrelse, for eksempel mellom forrett og hovedrett, ordner vi det også. Se våre pakkepriser for tre-rettes Festmenyer her. Disse tilbys i selskapslokalene vi samarbeider med.

Spør oss gjerne, vi er fleksible og ønsker å tilfredsstille våre kunder på best mulig måte.

Velbekomme

Meny 1

Olivenbakt hellefisk
Blomkål- og pepperrotkrem, agurk, frøknekk, epleaioli
(fisk, melk, egg, sesam)

Grillet hjortmørbrad
Sommergrønnsaker, sprø potet, chipotlesaus
(ingen)

Vaniljebavaroise
Jordbær, rabarbra, mandelflarn
(melk, nøtter, egg, gluten)

Kr 594,-

Meny 2

Grønne asparges og grillede kamskjell
Appelsinvinaigrette, sprø blader, spirer, parmesanchips
(bløtdyr, egg, melk)

Landkyllingbryst
Petits pois, oystersopp, hvit asparges, røkte nypoteter, velouté-saus med estragon
(melk)

Jordbær på vaniljekrem
Jordbærsorbet, Rieslingsaus, sprøtt bakverk
(melk, gluten, nøtter, egg)

Kr 581,-

Meny 3

Sommersalat
Coppa, melon, mozzarella
(fisk, melk)

Grillet breiflabb
Rissalat med vårløk, mandler og urter, bok choy, karri- og kokossaus
(fisk, nøtter)

Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt-fudge, krokanis, bærcoulis
(gluten, nøtter, melk, egg)

Kr 587,-

Meny 4

Lune hvite asparges
Sherry- og grønnsaksvinaigrette, surdeigstoast, mandler, parmesan
(nøtter, melk, egg, gluten)

Ørretfilet
Nykål, shitakesopp, nypotet, beurre blanc
(fisk, melk)

Bringebær og makroner
Vaniljekrem, sitronsirup, vaniljeis, coulis
(melk, nøtter, egg)

Kr 560,-

Meny 5

Stekt sjøkreps
Lun linsesalat, granateple, sitronemulsjon
(skalldyr, egg)

Sprøstekt gjørs
Ramsløkrisotto, røkte små tomater, asparges, stekesjy med kapers og persille

(fisk, melk, egg)

Key Lime Pie
Mangosorbet, mascarponekrem, syltet chili
(melk, gluten)

Kr 599,-

Meny 6

Hummerrisotto
Grillet hummerhale, mangold, eple- og skalldyrvinaigrette, urteskudd
(skaldyr, melk)

Kalv ytrefilet
Potet- og grønnsaksgrateng, syltet løk, aspargesbønner, steinsoppsjy
(melk)

Pasjonsfruktcurd
Kokos- og vaniljeyoghurt, kokoskjeks
(melk, egg, gluten)

Kr 603,-

Meny 7 Vegan:

Gresskar- og karrisuppe
Kokosmelk, ristede kjerner, spirer
(ingen)

Grønnsakslasagne
Vårens primører, røkte tomater, sauce vierge
(ingen)

Hylleblomstsorbet
Jordbær, pistasjnøtter, coulis
Kr 497,-

Alle priser er inkl. mva

Se også vår innholdsrike cateringmeny for andre menyalternativer og snakk med oss om sammensetning og priser. For leie av lokaler til ditt selskap, se for eksempel på Gjestestuene på Norsk Folkemuseum.

Har du noen allergier? Se informasjon om allergener her.

Summer banquet menu


You can compose your own banquet menu by choosing dishes from the various menu alternatives. We also have additional choices like adding a cheese dish or an amuse bouche between cources.

Do ask us if you have any questions – we are flexible and wish to do our best for you. We speak English – just get in touch.

Velbekomme!

 

Menu 1

Olive baked halibut
Cauliflower and horseradish cream, cucumber, seed crisp, apple aioli

(fish, milk, egg)

Grilled deer sirloin
Summer vegetables, crisp potatoes, chipotle sauce

(none)

Vanilla bavaroise
Strawberries, rhubarb, almond wafer
(milk, nuts, egg, gluten)

Kr 594,-

Menu 2

Green asparagus and grilled scallops
Orange vinaigrette, crisp leaves, sprouts, parmesan chips

(molluscs, egg, milk)

Country chicken breast
Green peas, oyster mushrooms, new potatoes, velouté sauce with estragon

(milk)

Strawberries with vanilla cream
Strawberry sorbet, Riesling sauce, crisp tuile

(milk, gluten, nuts, egg)

Kr 581,-

Menu 3

Summer salad
Coppa melon, mozzarella

(nuts, milk)

Grilled monkfish
Rice salad with spring onions, almonds and herbs, bok choy, curry and coconut sauce

(fish, nuts)

Chocolate fondant
Passion fruit fudge, praline ice cream, berry coulis

(gluten, nuts, milk, eggs)

Kr 587,-

Menu 4

Warm white asparagus
Sherry and vegetable vinaigrette, sourdough toast, almonds, parmesan
(nuts, milk, egg, gluten)

Mountain trout fillet
Spring cabbage, shitake mushrooms, new potatoes, beurre blanc

(fish, milk)

Raspberries and macaroons
Vanilla cream, lemon syrup, vanilla ice cream, coulis

(milk, nuts, egg)

Kr 560,-

Menu 5

Roasted langoustines
Warm lentil salad, pomegranate, lemon emulsion
(shellfish, egg)

Pan seared zander
Wild garlic risotto, smoked small tomatoes, beurre noisette, capers and parsley

(fish, milk, egg)

Key lime pie
Mango sorbet, mascarpone cream, pickled chili

(milk, gluten)

Kr 599,-

Menu 6

Lobster risotto
Grilled lobster tails, swiss chard, apple and sherry vinaigrette, herb leaves

(shellfish, milk)

Veal striploin
Gratinated potatoes and vegetables, pickled onions, french beans, cepp jus

(milk)

Passion fruit curd
Coconut and vanilla yoghurt, coconut biscuit

(milk, egg, gluten)

Kr 603,-

Menu 7 Vegan:

Pumpkin and curry soup
Coconut milk, roasted seeds, sprouts

(none)

Vegetable lasagne
Spring vegetables, smoked tomatoes, sauce vierge

(none)

Elderflower sorbet
Strawberries, pistachio nuts, coulis

Kr 497,-

All our prices are inclusive of MVA

Have a look at our cateringmenu for further alternatives. For rental of a venue for your party or event, see for eksample Gjestestuene på Norsk Folkemuseum.

Do you or any of your guests have food allergies? Let us know when you place your order.

See information about different alergens here or contact us directly.