Tradisjonell
Hjemmelagde medisterkaker
Gravet laks med sennepsaus
Ribbe på sticks
Sosisser med bacon
Rakfiskmousse i terte
Varmrøkt ørretfilet med petit pois puré
Sildesalat
Pepperpostei med aprikoschutney
Alpeost, valnøtter og fikenkompott
Ovnsbakt kalkunbryst
Lefse, brød, sennep og smør
Kr 495,-
Spesial
Asiatisk svineribbe med soyasirup
Svin- og rekeboller med koriander
Eggenudler med blekksprut
Risrull med sprø grønnsaker
Salat og grønnsaker med glasert andebryst
Panco friterte reker med mangochutney
Lime- og koriandergravet laks på sticks
Ørrettartar med lakserogn og teryakisaus
Sesambrød og søtpotetchips
Kr 525,-
Dessert
Riskrem med appelsin og aprikossaus
Karamellpudding
Bjørnebær trifle
Sjokolade- og sitronterte
Kransekakestenger med sjokolade
Desserter kr 35,- pr stk
Vi anbefaler 3 – 4 desserter pr person