Aperitiff
1 glass musserende vin, gløgg, glüwein eller alkoholfritt.
Varm mat servert fra buffet
Velg mellom:
Krydderstekt kalkunbryst og Toulouse pølse
stuffing med sopp og bacon, rødvinsaus, rosenkål og mandelpotetpuré
Ribbe, medisterkaker, julepølse
surkål, sjysaus, mandelpoteter og tyttebær
Helstekt entrecôte av storfe
ovnsbake poteter- og chorizo pølse, stekte rotgrønnsaker og smørdampet spisskål romescosaus
Rosastekt hjortelår
pepperkremsaus, aspargesbønner, stekt sopp, ovnsbakte poteter
Helstekt and
rødkål, appelsinsaus, smørdampede grønnsaker, karamelliserte poteter og eplekompott
Dessert på tallerken/buffet
Velg mellom:
Riskrem
kirsebærsaus og brente mandler
Melkesjokolade crème brûlée
syltede kirsebær og bringebærsorbet
Hjemmelaget karamellpudding
krem og karamellsaus
Krydderkake
hjemmelaget vaniljeis
Multekrem
multesaus og havreflan
2 enheter drikke til maten. (gl. vin, pils, akevitt eller alkoholfrie alternativer)
Vann i karafler på bordene
Priser
Pakkepris som beskrevet inkl. aperitiff, hovedrett fra buffet, dessert og drikke til maten
Kr 1115,-
Pakkepris som beskrevet uten aperitiff
Kr 999,-
Pakkepris som beskrevet uten aperitiff og dessert
Kr 899,-
Alle priser er inkl. oppdekking, servering og mva.
Bord og buffeter
I leieprisen er følgende inkl:
Hvite stivede duker og servietter
Hvite lys
Hvitt nøytralt service
Høyglanspolert stålbestikk og krystallglass
Blomster
Dere kan selv ordne med blomster, enten lage selv eller bestille ferdig fra leverandør.
Blomstene/dekorasjonene må da leveres ferdig i skåler klare til å settes på bordene. Våre servitører vil sørge for at de blir satt på bordene etter at det er ferdig dekket.
Eksempelvis flytende roser i glass eller rektangulære vaser fra oss kr 375,- pr. bord.
Langbord etter avtale.
Kaker
Vi ordner gjerne kaker for dere.
Hjemmelagede kaker kan tas med, kr 300,- per kake.